10 жовтня 2024 15:49

Тарас СТЕПАНЕНКО: "Не хочу, щоб були розмови про те, що футболісти збірної не хочуть грати чи не віддаються. Це неправда"

Хавбек збірної України Тарас Степаненко відповів на запитання журналістів під час прес-конференції перед матчем із Грузією.


- Що ви думаєте про грузинських футболістів Гочолейшвілі та Азарова?


- Вони дуже добрі люди. Ми з ними спілкуємось. Це дуже добрі футболісти. Збірна Грузія - зіграний та боєздатний колектив із якісними гравцями, які виступають у класних командах. Це лідер нашої групи зараз. Ретельно готуємось до матчу. Намагатимемося досягти хорошого результату.


- Як ваше самопочуття і чого очікуєте від завтрашнього матчу? Чи готові зіграти?


- Коли я потрапив навіть не до головної збірної країни, а до молодіжної, для мене це було великим досягненням. У мене були травми й раніше. Я приїжджав із ними до збірної та тренувався, щоб допомогти команді. У 35 років моє ставлення до збірної не змінилося. Це має розуміти кожен уболівальник. Усі гравці збірної максимально віддаються команді. Якщо є можливість зіграти, то потрібно працювати кожен день. Усі гравці збірної готуються та відчувають відповідальність перед країною. Ми віддамо все, щоб наші вболівальники були задоволені збірною. Не хочу щоб були розмови про те, що футболісти збірної не хочуть грати чи не віддаються. Це неправда. Усі, хто приїжджають, максимально хочуть допомогти.