28 вересня 2024 19:15

"РБ Лейпциг" розгромив "Аугсбург", "Санкт-Паулі" сенсаційно розбив "Фрайбург", "Штутгарт" у доданий час врятувався з "Вольфсбургом"

У суботу, 28 вересня, у чемпіонаті Німеччини відбулась низка матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".


Німеччина, Бундесліга, 5-й тур

РБ Лейпциг – Аугсбург – 4:0

Голи: Шешко, 11, 15, Опенда, 46, Сімонс, 57

Нереалізований пенальті: Гаувелеув, 27 (Аугсбург)

Фрайбург – Санкт-Паулі – 0:3

Голи: Саад, 12, 73, Афолаян, 45

Нереалізований пенальті: Гріфо, 41 (Фрайбург)

Вольфсбург – Штутгарт – 2:2

Голи: Вінд, 20, Амура, 68 – Мійо, 32, Ундав, 90+7

Нереалізований пенальті: Мійо, 32 (Штутгарт)

Вилучення: Каразор, 63 (Штутгарт, друга жовта картка)

Борусія М – Уніон – 1:0

Гол: Чванчара, 90+6

Майнц – Хайденхайм – 0:2

Голи: Пірінгер, 16, Шьоппнер, 86

Вилучення: Ханче-Ольсен, 29 (друга жовта картка) – Дорш, 80 (червона картка)

РБ Лейпциг на своєму полі здобув розгромну перемогу над Аугсбургом. "Бики" перервали двоматчеву безвиграшну серію, відвантаживши у ворота суперника чотири сухих голи. До слова, в середині тайму Гаувелеув, за рахунку 2:0, міг змінити хід гри, але не реалізував пенальті. Як наслідок, РБ Лейпциг піднявся на другу сходинку турнірної таблиці (поки не зіграли конкуренти).


Санкт-Паулі неочікувано розбив Фрайбург на його території. Новачок Бундесліги тричі вразив ворота суперника і здобув першу перемогу в сезоні. Для Фрайбурга ж ця невдача стала вже другою у чемпіонаті. Цікаво, що під завісу першого тайму Гріфо міг відновити статус-кво, але не забив з одинадцятиметрового.

Справжню перестрілку влаштували Вольфсбург та Штутгарт. В середині тайму "вовки" вийшли вперед, однак зовсім скоро шваби заробили право на пенальті. З ударом Мійо впорався голкіпер, але француз був першим на добиванні. По перерві Штутгарт залишився у меншості – Каразор заробив другий "гірчични", а за 5 хвилин господарі скористались чисельною перевагою і знову вийшли вперед. Здавалось, Вольфсбург візьме три очки, однак на сьомій доданій до матчу хвилині Ундав вирвав для Штутгарта виїзну нічию.

Ще у двох матчах менхенгладбаська Борусія здобула мінімальну перемогу над берлінським Уніоном, а Майнц вдома поступився Хайденхайму.