26 вересня 2024 12:17

Моурінью про пропуск прес-конференції після гри з "Галатасараєм": "Я чекав 70 хвилин... це неповага. Я ніколи не боявся жодного питання"

Минулого тижня відбулось турецьке дербі між "Галатасараєм" та "Фенербахче", де останні зазнали поразки з рахунком 3:1. Жозе Моурінью не з'явився на післяматчеву пресконференцію після гри і згодом був оштрафований, але він наполягає на тому, що йому не дозволили зайти до прескімнати, щоб зустрітися з пресою.


"За 24 роки у футболі я ніколи в житті не тікав з пресконференції, особливо після поразки. Я ніколи не боявся жодного журналіста, жодного запитання чи пресконференції. Так що з вами (турецькими ЗМІ) я не збираюся змінювати свій спосіб життя. Гра закінчилася, я привітав тренера команди-суперника. Я пішов прямо на флешінтерв'ю, а потім 70 хвилин чекав, щоб потрапити на пресконференцію. Я намагався зайти, але мене не пустили. Я стояв у дверях пресконференції, намагаючись зайти. Мені не дозволили пройти. Це не має нічого спільного з результатом. Це не має нічого спільного ні з чим іншим, тільки з тим, що є правильним або неправильним.

На наступному матчі буде так само. Я йду на флешінтерв'ю одразу після гри, тому що така логіка флешінтерв'ю. Флешінтерв'ю - це не 20 хвилин після гри. Флешінтерв'ю - це флеш після гри. Ви закінчуєте гру, ви йдете на флешінтерв'ю. Потім ти чекаєш 15 хвилин, 20 хвилин, пів години, і тренер гостей йде [першим на пресконференцію]. [Чекати] 70 хвилин, вибачте, але це неповага. Якщо хтось і відчув неповагу, то це я", - цитує Жозе Моурінью Eurosport.

Додамо, що "Фенербахче" в рамках Ліги Європи сьогодні гратиме проти "Юніона Сент-Жилуаза". Матч відбудеться о 19:45 на стадіоні "Фенербахче Шюкрю Сараджоглу".