23 вересня 2024 17:15

Запасний гравець "Арсенала" був покараний за підказки для Раї тягнути час в матчі з "Манчестер Сіті"

Запасний гравець "Арсенала" був покараний за неспортивну поведінку в матчі з "Манчестер Сіті".


Нагадаємо, вчора команди зіграли внічию (2:2) у 5-му турі АПЛ. "Манчестер Сіті" зрівняв рахунок на 98-й хвилині матчу, завдяки голу Джона Стоунза. Весь другий тайм лондонці грали в меншості через вилучення Леандро Троссарда.

Майлз Льюїс-Скеллі отримав жовту картку від арбітра Майкла Олівера, будучи на лавці запасних. Це сталося на 65-й хвилині, коли "каноніри" вели з рахунком 2:1. Як з'ясувалося, арбітр виніс гравцеві попередження після того, як той пробіг за лінію воріт Давида Раї під час розминки. Олівер побачив, як запасний щось повідомив воротареві, перш ніж той упав на газон, спровокувавши зупинку гри.

За кілька миттєвостей до цього тренери "Арсенала" закликали Раю заспокоїтися, перш ніж він приготувався виконати удар від воріт, який у підсумку був відкладений. Мікель Артета використав перерву в матчі, щоб провести командну бесіду з дев'ятьма польовими гравцями, які більшу частину тайму намагалися стримати атаки "Манчестер Сіті".

Пізніше суддівська організація PGMOL підтвердила, що попередження Льюїсу-Скеллі було винесено за "прояв неповаги до гри" відповідно до трактування неспортивної поведінки, передбаченої правилами. Варто зазначити, на рахунку 17-річного гравця поки немає жодної хвилини в професійному футболі.