10 вересня 2024 14:05

Пірс Морган: "Тен Хаг – ідіот. Владний вчитель, який не знає, як поводитися з видатними талантами. Роналду був би набагато кращим за будь-якого з нападників МЮ"

Пірс Морган назвав тренера "Манчестер Юнайтед" Еріка тен Хага ідіотом.


Так телеведучий і вболівальник «Арсеналу» відповів на запитання, чому «Манчестер Юнайтед» розірвав контракт із Кріштіану Роналду 2022-го.

«Бо тен Хаг – повний ідіот. Вибачте, але це так. Він був ідіотом з того часу, як опинився в «МЮ», чи не так? Він несе повну маячню. Тепер він говорить про Гаррі Поттера.

Тен Хаг - це все, про що Роналду говорив мені в тому інтерв'ю, що призвело до його виходу з "Юнайтед".

Найбільша проблема з тен Хагом у тому, що він як маленький владний шкільний вчитель, який не знає, як поводитися з визначними талантами. Подивіться на гравців, з якими він не зміг впоратися з «МЮ». Кріштіану Роналду, Джейдон Санчо, Маркус Рашфорд. Це всі гравці найвищого рівня.

Він може впоратися з простіше гравцями. Він може впоратися з хлопцями, яких він приводить з «Аякса», які ніколи не були на великій світовій сцені, але він не може впоратися з гравцями найвищого класу.

МЮ став гіршим, ніж минулого сезону. Не можу повірити, що говорю це, бо це диво. Так що Кріштіану Роналду, якби він залишився в «Манчестер Юнайтед», був би незмірно кращим за будь-якого з нападників, які у них зараз є, оскільки він доводить це у збірній Португалії», – заявив Морган.