6 вересня 2024 18:05

Невілл про тен Хага: "Якби МЮ знайшов відповідного тренера, його б замінили. У "Ліверпуля" було півроку на заміну Клоппа, і навіть у них виникли складнощі"

Гарі Невілл висловився про становище Еріка тен Хага у «МЮ».


«Думаю, після фіналу [Кубка Англії] уболівальники хотіли, щоб Тен Хаг залишився та отримав підтримку. Вони бачили, як за останні роки звільняли достатньо тренерів. Я думаю, тоді розглядалися кандидатури Грема Поттера, Гарета Саутгейта, Роберто Де Дзербі та Томаса Тухеля, але реакція вболівальників була дещо негативною.


Безперечно, вони придивлялися до ринку та шукали можливості. Я думаю, якби знайшовся неймовірний тренер, який міг би покращити «Манчестер Юнайтед» на 100%, більше, ніж це зробив Тен Хаг, вони зробили б заміну. «Ліверпуль» мав шість місяців на заміну Юргену Клоппу, і навіть у них виникли труднощі з пошуком топ-кандидатів.

Думаю, вони б придивилися до нього, але запитали себе: «Чи можемо ми дійсно звільнити тренера, який виграв два трофеї за два роки, і який не мав під собою чіткої структури, щоб запросити іншого голландського тренера?» – сказав колишній захисник "МЮ".