4 вересня 2024 17:39

Енді Коул про Санчо: "Якщо "Челсі" виведе його на пік форми, то це дуже вигідна угода. Джейдону буде нелегко – у клубі багато гучних імен, але лише 11 гравців можуть вийти у старті"

Енді Коул оцінив перспективи Джейдона Санчо у «Челсі».


- В останній день трансферного вікна "Челсі" орендував Джейдона Санчо з обов'язковим викупом. Говорять, що сума трансферу становить 20-25 мільйонів фунтів. На вашу думку, чи може ця угода стати вигідною, якщо вона реалізує свій потенціал?

– «Манчестер Юнайтед» заплатив за Джейдона понад 70 мільйонів фунтів три роки тому, тож це велика втрата, чи не так? Джейдон – дуже талановитий хлопець, і йому всього 24 роки, тому якщо «Челсі» зможе вичавити з нього максимум, як дортмундська «Боруссія» минулого сезону, то [його підписання] буде практично задарма. У нього великий талант і стільки нерозкритого потенціалу, що якщо «Челсі» зможе вивести його на пік форми, то зрештою ця угода буде дуже вигідною для них.

Однак ви можете ставити питання, де він збирається грати. Якщо футбол не стане цілодобовим, йому доведеться нелегко, як і решті в «Челсі», бо ніхто не знає, що там відбувається. У них у складі багато гучних імен, але в стартовий склад можна вибрати лише 11 гравців, так що буде цікаво подивитися, як складеться у нього в Челсі, - сказав колишній форвард Манчестер Юнайтед.