3 вересня 2024 21:50

Сунесс: "У Німеччині "Баварію" називають ФК "Голлівуд", а в Англії це МЮ. Якщо хтось проявляє себе, його підносять до категорії суперзірок ще до того, як він стане гарним гравцем"

Грем Сунес назвав "Манчестер Юнайтед" "ФК Голлівуд".


Колишній півзахисник "Ліверпуля" висловився про сподівання, що покладаються на гравців "Манчестер Юнайтед" надто рано. Він вважає, що Кобі Майну ще не готовий грати у стартовому складі кожен матч.

«Я повинен сказати це, я не хочу здатися злим, Майну, можливо, і хороший гравець, але це просто в стилі «Манчестер Юнайтед». Я не хочу критикувати Ман Юнайтед, так було завжди.

Коли в «Манчестер Юнайтед» хтось починає проявляти себе... У мій час таких гравців називали «новим Джорджем Бестом», або «новим Боббі Чарльтоном», або «новим Денисом Лоу».

Це ФК "Голлівуд" - у Німеччині так називають мюнхенську "Баварію", а тут це "Манчестер Юнайтед". Якщо хтось щось показує, його підносять до категорії суперзірок задовго до того, як він стане добрим гравцем.

І Майну прямо зараз має бути гравцем ротації, а не тим, кого просять зіграти проти найкращих команд. Можливо, колись він і стане таким гравцем, але він не той, на кого сьогодні повинен розраховувати «Юнайтед» у півзахисті», – сказав Сунесс.