1 вересня 2024 10:44

Фонсека – про Леау та Ернандеса: "Коли у нас є проблема, я перший визнаю її, але правда в тому, що нічого немає"

Головний тренер "Мілана" Паулу Фонсека прокоментував нічийний результат у матчі 3-го туру Серії А проти "Лаціо" (2:2), а також розповів про ситуацію, коли вінгер команди Рафаел Леау та захисник Тео Ернандес не підійшли до тренера послухати установку під час перерви споживання води.


«Немає жодних проблем. Я думаю, що Тео вже пояснив це медіа після гри. Ми не повинні намагатися створювати проблеми, тому що цього тижня я розмовляв із гравцями, пояснив свої рішення, вони ухвалили їх і завжди були з командою. Я, чесно кажучи, навіть не дивився на їхню присутність, я був зосереджений на інших речах.


Вони вийшли на поле лише на дві хвилини раніше, тому не потребували цієї перерви. Це не проблема, вони показали гарну реакцію, коли вийшли на поле. Я не ховаюся за відмовками, коли ми маємо проблему, я перший визнаю її, але правда в тому, що нічого немає.


Я думаю, що ми добре провели перший тайм, тому що ми контролювали м'яч. Другий тайм був зовсім іншим. Ми дозволили "Лаціо" грати, бо перестали грати самі. Те, що ми робили у другому таймі, було зовсім іншим. Ми постійно втрачали м'яч на лівому фланзі, такою була тенденція.

Коли команда більше не пресингує високо і не має сміливості продовжувати грати, ми не створюємо простору. Я розумію, що це не позитивний момент і в головах гравців є бажання уникнути пропущених голів, але від того, що ми обороняємося, нам не стає комфортніше. Ми маємо контролювати матч», – сказав Фонсека для DAZN.


Рафаел Леао та Тео Ернандес розпочали матч проти «Лаціо» у запасі та вийшли на поле на 70-й хвилині матчу, коли «Мілан» поступався в рахунку - 1:2. На 72-й хвилині Леау забив та встановив остаточний рахунок у матчі – 2:2.

Під час перерви на вживання води гравцями у 2-му таймі Леао та Ернандес залишилися на полі та не підійшли до тренера команди.