31 серпня 2024 23:54

Перший суперник "Динамо" у Лізі Європи розписав результативну нічию з "Міланом" у матчі Серії А

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Лаціо та Мілан видали яскраве протистояння у третьому турі італійської Серії А, яке не виявило переможця – 2:2.


Паулу Фонсека серйозно перетрусив склад Мілана після провалу в Пармі (1:2). Спочатку подіяло: Россонері швидко відкрили рахунок (Страхиня Павлович головою після подачі Крістіана Пулішича з кутового) і досить спокійно дограли тайм із позиції сили.


Але після перерви Лаціо поступово перевернув гру. Ключовим фактором стали підключення новачка, лівого захисника Нуну Тавареша: його передачі розривали незіграну оборону гостей, а Валентин Кастельянос та Булайє Діа (ще один новачок) забивали впритул.

Фонсека кинув рятувати результат двох “сенаторів”, Тео Ернандеса та Рафаеля Леау, яких посадили на лаву з виховною метою. З ними вийшов і Теммі Абрахам, підписаний буквально вчора увечері. Шокова терапія подіяла миттєво: португалець після скидки англійця прошив Івана Проведеля. Зазначимо, що голкіпер і у моменті з першим голом зіграв невпевнено.

Гра продовжувалася на зустрічних курсах. Мілан жадав здобути першу перемогу в сезоні, Лаціо – втілити свій прогрес другого тайму у повноцінний камбек. Але втретє забити нікому так і не вдалось. Гарний момент у компенсований час був у Абрахама, але врятував Проведель.

Мілан із двома очками займає місце в нижній частині таблиці. Лаціо має чотири пункти після трьох турів. Після міжнародної паузи команда Фонсеки прийме Венецію, а римляни також вдома будуть грати з Вероною.

Серія А. 3-й тур
Лаціо – Мілан – 2:2 (0:1)

Голи: Кастельянос, 62, Діа, 66 – Павлович, 8, Леау, 72