31 серпня 2024 17:52

Артета про вилучення Райса у матчі з "Брайтоном": "Вражений тим, наскільки непослідовними можуть бути рішення. Це змінило хід гри"

Мікель Артета прокоментував вилучення Деклана Райса у матчі з «Брайтоном».


"Арсенал" зіграв внічию з "чайками" у 3-му турі АПЛ (1:1). На початку другого тайму півзахисник «Арсеналу» отримав другу жовту картку від судді Кріса Кавани за те, що відкинув м'яч у бік ногою перед штрафним ударом суперника. При цьому Йоел Велтман ударив його по нозі.

Про вилучення

«Я був вражений. Вражений тим, наскільки непослідовними можуть бути рішення. У першому таймі судді двічі ухвалювали рішення [у подібних ситуаціях], і в жодному з цих епізодів нічого не сталося.

Епізод у другому таймі стався не у критичній зоні, Деклан навіть не дивився. За правилами за це можна [показати жовту картку], якщо хочеш, але це не обов'язково».

Про гру

«Дуже емоційний день. Ми почали добре, але потім почався відрізок, на якому у нас виникали проблеми, нам не вистачало стабільності. Ми забили добрий гол. А після перерви суддя ухвалив рішення, яке змінило хід гри», – сказав головний тренер «Арсеналу».