18 серпня 2024 22:39

"Райо Вальєкано" несподівано здолав "Реал Сосьєдад", здобувши першу виїзну перемогу з 2015 року

У матчі 1-го туру Реал Сосьєдад вдома поступився Реал Сосьєдаду (1:2). Читайте звіт про гру на "Футбол 24".


Вже на 1-й хвилині Рацуї ледь не вивів Райо Вальєкано вперед – отримавши навіс у воротарський від Ембарби Андрей низом бив під праву стійку, але захисник встиг заблокувати і вибити на кутовий. Згодом Мендес запоров момент у господарів, головою замкнувши передачу в район одинадцятиметрової позначки повз праву стійку.


На 18-й хвилині Турріентес від душі приклався до м'яча з далекої відстані – сфера пролетіла над поперечиною. В середині тайму Елустондо головою замикав навіс у порожні ворота, але пробив повз ворота Райо.


По перерві Сосьєдад продовжив володіти перевагою, але в одній з контратак пропустив. Спочатку Гумбув бив низом з центру штрафного, але Реміро не дрімав, а за мить де Фрутос отримав передачу через від Муміна, який протягнув сферу через півполя, і пробив – м'яч після його удару зачепив поперечину та влетів у сітку.

На екваторі другої сорокап'ятихвилинки Субіменді мав зрівнювати, однак замкнув передачу в дотик повз праву стійку. Натомість свій шанс використав Камельйо, який втік на побачення з голкіпером, посадив на п'яту точку Пачеко і пробив у протихід Реміро. На 8-й доданій Субіменді зумів один гол відквитати, але на загальний результат це не вплинуло.

Ця перемога стала для Райо Вальєкано першою за останні 9 років звитягою над Реал Сосьєдадом на виїзді.