15 серпня 2024 09:21

Анчелотті: "Найважче – знайти хороший баланс з наявною у "Реала" якістю"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті поділився думками про команду після перемоги над «Аталантою» у Суперкубку УЄФА – 2:0.


«Мбаппе – неймовірно якісний гравець. Він добре працював, комбінував із одноклубниками і вперто працював у захисті.


Команда не дуже добре грала у першому таймі, але дуже добре працювала в обороні, і це було важливо. Коли відкрився простір, нам полегшало. Усі атакуючі гравці, такі як Беллінгем, Вінні та Родріго зробили свій внесок. У другому таймі команда зіграла дуже добре.


Учора зі співробітниками я порівнював команду із «Реалом» 2014 року, але це дуже складно. У 2014 році була фантастична команда з Кріштіану, Бензема та Бейлом – це була виняткова лінія нападу. Що не змінюється у цьому клубі, це якість команди. У нас це було 2014 року, і ми маємо це знову через 10 років.


Беллінгем, Вальверде та Чуамені показали відмінну роботу. Це була зовсім інша гра, з великою кількістю дуелей та гри віч-на-віч, важко було шукати величезну перевагу. Ми думали про те, щоб грати вертикальніше, закидати м'яч позаду захисників. Перший тайм був невдалим, але потім у нас було більше простору та більше моментів. Усі троє зіграли дуже добре, особливо в обороні та забезпечили команді баланс у захисті.


Найважче – знайти хороший баланс із наявною у нас якістю. Ми сподіваємося провести хороший сезон, ми маємо фантастичну команду і ми збираємося знайти цей баланс», – сказав Анчелотті.