14 серпня 2024 19:01

"Відіграв, як Неста в найкращі роки". Журналіст відзначив упевнений виступ захисника "Динамо"

Коментатор Віктор Вацко висловився про гру «Динамо» в обороні у матчі з «Рейнджерс» (2:0).


«Я не згоден, що «Динамо» мучилося з «Рейнджерс». Я думаю, що перший матч показав Шовковському та його штабу, де «Динамо» може бути вразливим із урахуванням сильних сторін цього суперника. Мені видається, що Шовковський дуже хороший аналіз першого матчу провів та дуже хорошу підготовчу роботу до матчу-відповіді проти шотландців.


Чому я до такого висновку підходжу? Тому що те, що у «Рейнджерс» проходило тиждень тому в Любліні, зараз ми цього не бачили. Я вважаю, що в обороні «Динамо» відіграло дуже надійно. Михавко з ігровою практикою у вигляді трьох поспіль матчів, погодьтеся, на порядок впевненіше виглядає у порівнянні з першим матчем. Пригадуєте, як він вийшов і його трусило в перші хвилини гри у Любліні?


Попов взагалі, по-моєму, відіграв, як Алесандро Неста в найкращі роки. Практично безпомилково, просто звірюга. Той момент в другому таймі, коли він два поспіль удари суперника собою заблокував, по-моєму став квінтесенцією сміливого, впевненого і надійного футболу Дениса Попова у цьому матчі», – сказав Вацко.