14 серпня 2024 16:58

"Волошин в Олександрії за таке отримав другу жовту картку". Думки експертів щодо вилучення у матчі "Рейнджерс" - "Динамо" розділилися

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Блогер Михайло Смоловий у ефірі «ТаТоТаке» поділився думкою про вилучення Жефте у матчі «Рейнджерс» – «Динамо».


«Тут за смаком. Волошин в Олександрії за таке отримав другу жовту картку, ідентичний епізод наприкінці 1-го тайму. Тому можна говорити, що в природі такі випадки трапляються», – сказав Смоловий.


Головний тренер «Металіста 1925» Максим Цвіренко розцінює цей епізод як 50 на 50.


«Моя точка зору, що 50 на 50. Якщо по-суддівськи це був лікоть – це друга жовта. Але, на мій погляд, можна було й не давати», – сказав Цвіренко.

Тим часом журналіст Михайло Співаковський вважає, що арбітру не варто було показувати жовту картку Жефте.


«Я теж згоден, що сам фол на жовту не тягнув. Я думаю, що якби на місці Жефте був Фернандінью, то когось би вже відвезли в реанімацію. В мене є тільки два пояснення, чому італійський арбітр так вирішив. Перше – логічне: Жефте наривався на друге попередження ще в першому таймі – маючи жовту, декілька разів зривав атаки і дуже жорстко атакував гравців «Динамо».


Друга версія – абсолютно конспірологічна: можливо, цей італійський арбітр пам’ятає останній матч відбіркового циклу Євро, в якому на 93-й хвилині не був призначений дуже ймовірний пенальті після фолу проти Мудрика. Можливо, цей італійський арбітр має поняття про совість та справедливість», – сказав Співаковський.