13 серпня 2024 23:42
42

"Рейнджерс" – "Динамо" 0:2. Кияни б'є шотландців на виїзді та виходять на "Зальцбург"

"Рейнджерс" - "Динамо" 0:2


"Рейнджерс":
1. Батленд - 2. Таверньєр, 5. Сауттар, 4. Преппер, 3. Йилмаз - 8. Баррон, 10. Дьоманде, 22. Жефте, 45. Маккаусланд - 9. Дессерс, 11. Лоуренс
Запасні: 31. Келлі, 17. Матондо, 18. Черни, 20. Дауелл, 21. Стерлінг, 23. Райт, 26. Девіс, 38. Кінг, 47. Фрейзер, 48. Маккінон, 49. Райс, 99. Перрейра


"Динамо": 1. Бущан – 20. Караваєв, 4. Попов, 32. Михавко, 44. Дубінчак – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 7. Ярмоленко, 22. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 2. Вівчаренко, 9. Волошин, 17. Лонвейк, 18. Андрієвський, 21. Супряга, 24. Тимчик, 28. Себальйос, 30. Діалло, 40. Біловар, 45. Брагару, 76. Пiхальонок


"Рейнджерс" – "Динамо" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у Глазго проведе матч-відповідь 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Рейнджерс".

У першій зустрічі було зафіксовано нічию 1:1, тому для проходу далі киянам потрібна перемога. Обидві команди перед звітною зустріччю встигли провести матчі у своїх чемпіонатах. Так, "Динамо" обіграло "Верес" (2:1), а "Рейнджерс" здобув три очки у поєдинку проти "Мазервелла" (2:1).


Що стосується кадрових проблем динамівців, то не помічники команді травмовані Шепелєв та Михайленко. Втім, це не гравці основи, і жодних проблем їхня відсутність "біло-синім" не створить.

Нагадаємо, що "Динамо" вже забезпечило собі потрапляння як мінімум до групового етапу Ліги Європи.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено італійця Марка Гуiда.


Транслюватимуть матч телеканали "2+2", "Динамо TV", а також клубний канал "Динамо" у YouTube. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію.

реально просматривается команда-и это радует ,ведь выиграли что называется по настоящему!так держать и пройдём Зальцбург
З перемогою!!!
"Піха" одним ударом, окупив свій трансфер двічі.... Молодчина. Шапа- ТОП, розрізні паси-це дійсно круто...
Коли призначили СаШо, скільки тут бруду вилили на нього. Чергове динамівське серце, фізрук і таке інше. Було б добре що ці "експерди" принесли тут свої вибачення. А тим часом Шовковський потрохи відроджує фірмовий стиль «Динамо». Гра супер і в тактичному плані і у виконанні. Це не перекочування яєць Луческу з однієї кишені до іншої.
Сховати
Игорь, це "перекручування яєць" виграло чемпіонат України та грало в Лізі чемпіонів
Сховати
...або той чемпіонат програв Шахтьор.
Сховати
Полиметилметакрилат, ну, це ясно. Ми ніколи нічого не виграємо, все програють суперники. Комплекс меншовартості
Кепа, але останні сезони з Луческу були саме перекручування яєць, не можливо було дивитися, а сьогодні отримував насолоду від перегляду
Игорь, вибачте, ми що, виграли якийсь трофей?) так, в другому таймі гру зробили, другий гол - шедевр, але ми увесь тайм грали з перевагою в гравця і перший удар у площину воріт був на 81-й хвилині з 30 метрів. За рівних складів ми не створили нічого, окрім проходів і прострілів Кабаєва.
Звичайно, Шовковський доводить своїми показниками, що заслуговує зараз бути тренером Динамо і всім зрозуміло в яких умовах зараз живе команда, але сьогоднішній Рейнджерс - не лакмусовий папір, сьогодні вони далеко не ідеальні і я не здивуюсь, якщо в них скоро зміниться тренер.
Сховати
Woodstock, та то напевно Ігор Михайлович залогинився. Треба ж якось виправдати себе, що обіцяв більше не призначати "динамівські серця". Без претензий до Шовковського, який поки доводить, що він добрий тренер. Однак за язика ІМСа ніхто не тягнув.
Достойная игра! Поздравляю всех с проходом Динамо дальше. Очень давно не смотрел матч любимой команды с такими приятными эмоциями.
Вітаю! Цього року шанси на ЛЧ як на мене дуже гарні. З кожною грою приходить впевненість та досвід. Ну і головне за гру не так соромно, як останні роки.
Михавко - красень. Чудово зіграв.
Після матчу з Вересом задавав питання, чи вміє тренер аналізувати власні помилки з замінами - і таки вміє! Заміни зробили результат! Браво команда, браво тренер!

А що суддя? Колись же і в нашу користь помилки повинні бути, не тільки суперникам.
Ех, Ванат... Перекидай і 0-3
Повезло нам відверто. З Зальцбургом так зірки можуть не співпасти. Але в більшості ми точно на голову сильніші. Піхальонок - красень). Всіх з перемогою!
Сховати
Zeit, а чого повезло, все по грі
Zeit, Везёт сильнейшим (с)