10 серпня 2024 10:37

Долганський – про можливу відставку: "Я не належу до людей, які на щось можуть вплинути"

Сергій Долганський відповів на питання журналістів після матчу з “Лівим Берегом”.


“Якщо дивитись на результат, то здавалось би, як все легко, але було далеко нелегко, особливо в першому таймі. Нічого не виходило в атаці і отримали дві дуже гострі контратаки і могли пропускати. Після перерви зіграли трішки по-іншому. Відчувалось, що після першої гри з “Шахтарем” була скутість. Погано грали з м'ячем і без м'яча в першому таймі, але після забитого голу все змінилося і ми почали грати так, як ми хочемо грати.

Тяжко порівнювати команди [“Шахтар” та “Лівий Берег”]. Зовсім інший рівень, темп гри. Це зрозуміло, команда грала в нижчій лізі і більше грає від м'яча, реагує по супернику і потім створює гострі контратаки. “Шахтар” зовсім інший. Він диктує темп гри, грає швидко, пресингує, грає в контпресинг. Це різні команди за якістю і за рівнем".


[Про можливу відставку] "Моє головне ставлення до самої роботи, як я до неї відношусь. Я не відношусь до чуток або до людей, які на щось можуть повпливати.

Якщо брати по якості, то це краща команда чим була у нас весною по конкурентності. Але потрібні гравці в опорну зону. Я керівництву доніс, які позиції нам потрібно підсилити. Останнє залежить від них”, – відзначив тренер.

16 серпня “Ворскла” прийматиме “Оболонь”.


Фото - ФК "Ворскла"