10 серпня 2024 09:15

Філіп КЛЕМАН: "У "Рейнджерс" було 6 хороших моментів, у "Динамо" 3 такі нагоди – це найголовніше, за цим приходять результати"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Головний тренер «Рейнджерс» Філіп Клеман перед матчем чемпіонату Шотландії проти «Мотервелла» прокоментував нічию з «Динамо» (1:1) у першій грі 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ.


«Після матчу з «Динамо» не було ніяких кадрових проблем – ніхто не повернувся з травмами чи мікропошкодженнями. Це позитивний момент.

Важливо інтегрувати нових гравців, щоб надати їм ігровий час. Також важливо враховувати, що у нас знову матч через кілька днів. Потрібно дивитися, яких гравців хочемо випустити у стартовому складі, чи готові вони зіграти зараз 90 хвилин, а потім знову проти «Динамо». Тому потрібно знайти баланс між цими рішеннями.

Наші футболісти показали хорошу гру проти «Динамо» з першої хвилини. Це не було схоже, що на останній хвилині ми ледь забили гол, зрівнявши рахунок. Зрештою у нас було шість хороших моментів, а у них було три такі нагоди – так що це найголовніше, за цим приходять результати.

Це підтвердження того, що з кожним тижнем команда стає кращою, а гравці покращують свій фізичний рівень. Тому ми продовжимо в тому ж дусі протягом наступних тижнів і місяців. Ось чому також сказав, що у жовтні ми, звісно ж, станемо кращими. Це логічно», – сказав Клеман.