8 серпня 2024 22:14

Ліга конференцій. Команда екс-динамівців Бесєдіна та Макаренка програла вірменському клубу

Фото - https://depositphotos.com/ua/


У четвер, 8 серпня, відбулися перші матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. Читайте результати на Футбол 24.


Ліга конференцій, 3-й квал. раунд. Перші матчі

Арарат-Вірменія – Академія Пушкаша – 0:1

Гол: Сойсало, 89

Ауда – Дріта – 1:0

Гол: Тавареш, 8

Ордабаси – Пюнік – 0:1

Гол: Отубаньйо, 56

Млада Болеслав – Хапоель (Б-Ш) – 1:1

Голи: Видра, 39 (з пенальті) – Юсефі, 50

Ілвес – Юргорден – 1:1

Голи: Ріскі, 65 – Вікейм, 57

Іберія – Істанбул Башакшехір – 0:1

Гол: Давідсон, 87

ХІК – Дечіч – 1:0

Гол: Ервін, 49

Ружемберок – Хайдук – 0:0

Сількеборг – Гент - 2:2

Голи: Адамсен, 49 (з пенальті), 90+5 – Ганшас, 61 (у свої ворота), Дін, 90+3

Ордабаси, у складі якого присутні три українці, несподівано поступився на своєму полі вірменському Пюніку з рахунком 0:1 – єдиний гол забив форвард гостей Отубаньйо на початку другого тайму. Ігор Пластун та Євген Макаренко вийшли на поле в стартовому складі, а ось Артем Бєсєдін опинився в запасі.


У складі Пюніка всю гру провів український захисник Антон Братков – на 90+7-й хвилині він отримав жовту картку. Після гри наставник вірменської команди Єгіше Мелікян, який свого часу попрацював в УПЛ, зазначив, що в матчі-відповіді в Єревані Пюніку буде набагато складніше. Він напевно пам'ятає про камбек казахстанської команди в попередньому раунді в протистоянні з Діфферанджем.

Арарату не вдалося повторити подвиг своїх конкурентів по чемпіонату – команда українського воротаря Данила Кучера поступилася Академії Пушкаша з рахунком 0:1, пропустивши в самій кінцівці зустрічі. У складі угорців на 63-й хвилині на полі з'явився український півзахисник Артем Фаворов.