4 серпня 2024 09:21

"Манчестер Сіті" з хет-триком Холанда обіграв "Челсі" з Мудриком у результативному контрольному матчі

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Манчестер Сіті та Челсі провели репетицію матчу першого туру АПЛ на передсезонному зборі в США. Містяни здобули впевнену перемогу над командою Енцо Марески – 4:2.


Обидва перші голи стали наслідком дитячих помилок Синіх під час спроби виходу з оборони. Ерлінг Голанд відзначився двічі – спочатку важко реалізував пенальті за фол на собі ж, а потім спокійно переграв Роберта Санчеса з гри.


Перший тайм у складі Челсі провів українець Михайло Мудрик. За рахунку 0:2 він видав прохід зі зміщенням правого флангу, який завершив ударом – Йошко Гвардіол встиг заблокувати.


Після перерви команда Пепа Гвардіоли продовжила знущатися з оборони опонента. Оскар Бобб відзначився з передачі Джеймса Макейті, і відразу Голанд оформив хет-трик, скориставшись асистом того ж Макейті.


Лише після цього Сіті дозволив собі розслабитися і дати Челсі уникнути великої поразки. Героєм останньої півгодини став Ноні Мадуеке, який замінив Мудрика: спершу він асистував Рахіму Стерлінгу, а під кінець зустрічі відзначився і сам у контратаці.


Попереду у Челсі заплановані спаринги з Реалом (7 серпня) та Інтером. У першому турі АПЛ команда Марескі зіграє 18 серпня саме проти Манчестер Сіті.


Манчестер Сіті – Челсі – 4:2 (2:0)

Голи: Голанд, 4, з пен., 5, 56, Бобб, 55 – Стерлінг, 59, Мадуеке, 89