31 липня 2024 08:13

Аргентинські вболівальники: "Скільки разів Україна вигравала Олімпіаду?"

Фото - https://depositphotos.com/ua/


Аргентинці мало обговорювали перемогу над збірною України (2:0), більше думаючи про майбутню зустріч із Францією у чвертьфіналі Олімпійських ігор. Цей суперник став для них важливим останнім часом. Не дарма гравці національної збірної співають пісні про французів, що вже викликало скандал навіть на рівні міністрів спорту та президентів футбольних федерацій. Не обійшлося і без жартів про те, що потрібно не поспішати радіти перемозі, а спочатку почекати кілька годин, щоб дізнатися, чи не було скасовано голів у ворота збірної України.


Ті, хто все-таки аналізував гру та обговорював команду Руслана Ротаня, вважають, що збірна України цілком логічно фінішувала на третьому місці у групі, оскільки після жеребкування саме Аргентина та Марокко вважалися фаворитами на вихід до чвертьфіналу. До того ж, провідні українські гравці відмовилися їхати на Олімпіаду.

Facundo: Хороша гра та впевнена перемога над Україною. Але виконано лише завдання-мінімум – вихід із групи до чвертьфіналу. Завдання-максимум так і не виконане – посісти перше місце. Тому радий перемозі, але питання до команди у мене все одно залишились.

Wetphal: Варто визнати, що Україна грала досить добре та створила багато небезпечних моментів. Воротар та захисники спрацювали загалом добре. Ми не пропустили уперше на турнірі. Але мені не сподобалося, що надто часто виходили українці на ударні позиції.

Bairagi: Радість буде не довгою. Зважаючи на все, ми зіграємо проти Франції у чвертьфіналі. Вони вважаються найсильнішою командою на турнірі. Це буде перша справжня перевірка для Аргентини на Олімпіаді. Головне, щоб вона не стала останньою для нас.

Gabi: Судячи з матчів з Україною та Іраком, поразку від Марокко можна вважати випадковістю. Тому що в наступних поєдинках ми були набагато сильнішими за своїх суперників і не залишили їм жодних шансів на позитивний результат.


Herrera: Матч проти Франції буде справжньою бійнею. Тут уже йдеться не лише про футбол, а й про честь країни. Усі знають, що між нашими країнами складні стосунки, особливо у футбольному плані. Тому Аргентина не має права програвати.

Catalano: Відмінна гра, але в якості конструктивної критики зроблю одне зауваження. Не повинно бути так, щоб, виграючи 1:0, ми починали захищатися, а не продовжували атакувати, оскільки завжди краще фінішувати 1-м у групі, ніж сподіватися на помилку суперника.

Silvio: Який сенс було відсиджуватися в обороні, якщо нам потрібно було вигравати в України з різницею у три голи? Друге місце ми посіли б, навіть якби зіграли внічию, Аргентина нічим не ризикувала.

Ebo: Якби за Аргентину грав Ліонель Мессі, то ми виграли б турнір. Це було б гарне прощання легенди із виступами за національну команду. На жаль, але у складі Олімпійської збірної зараз немає визначних гравців, навіть Альварес мене не вражає.

Monchi: Українці грали сьогодні гідно, намагалися завдати нам неприємностей і навіть змогли обіграти Марокко, подарувавши нам шанс на перше місце, але ми самі винні в тому, що фінішували на другій позиції і тепер зіграємо у чвертьфіналі із найсильнішим суперником на Олімпіаді.

Ruche: Будьте обережні, організатори досі можуть скасувати наші голи, навіть якщо пройде вже кілька годин після закінчення матчу. Тому треба радіти, але обережно.

Samim: Аргентина проти Франції? Знову? Незабаром цей суперник стане для нас більш важливим, ніж Бразилія, яка вже давно не є командою світового рівня і не виграє турнірів.

Brian: Перший матч на Олімпіаді можна вважати непорозумінням. Аргентина недооцінила суперника і пропустила два швидкі голи. Ми змогли виправити ситуацію, але дивний арбітраж призвів до того, що ми програли Марокко. Втім, ігри з Іраком та Україною довели, що Аргентини гаразд і здатна виграти золоті медалі на цьому турнірі.


Rojas: Чи можемо ми вже відсвяткувати вихід до чвертьфіналу чи все ж таки нам доведеться почекати ще дві години, як після матчу першого туру проти Марокко? Вже не знаєш чого чекати від організаторів Олімпіади.

Cesarino: Я б взагалі зазначив, що поки що немає особливих сюрпризів на турнірі. До чвертьфіналу виходять найсильніші команди. Інша річ, що Аргентина та Іспанія мали займати перші місця у своїх групах. В іншому все так, як і припускали експерти.

Kuertis: Для України все завершилося цілком логічно. У них зараз багато хороших гравців, але ніхто з них не захотів їхати на Олімпіаду. Це їхній вибір і це спростило нам завдання вийти з групи. А ті, кого я побачив сьогодні у складі збірної України, – вони мене зовсім не вразили.

Cordova: Знаю, що Україна має Мудрика, Довбика, Луніна і ще якихось непоганих гравців, не пам'ятаю їх за іменами. Але ніхто з них не схотів поїхати на Олімпіаду. Напевно, вони не надто й хотіли. Хто хотів, той домовився із клубом. Тому я не сумнівався, що ми виграємо в України. Але з Францією буде набагато складніше.

Martinazzo: Скільки разів Україна вигравала чемпіонат світу чи чемпіонат Європи? Скільки разів вона вигравала Олімпіаду? Якщо не помиляюся, вони взагалі вперше потрапили на цей турнір. Але всі їхні відомі гравці нібито не змогли вмовити клуби відпустити гравців на Олімпіаду. Забавно, але наші ЗМІ висвітлювали цю тему, і мені було дуже смішно. Запасний гравець "Арсеналу", дублер "Реала", запасний гравець "Челсі", запасний гравець "Валенсії". Усіх уже не пригадаю. Не вірю, що клуби вчепилися за запасних гравців і відмовилися їх відпускати на Олімпіаду. Чомусь Отаменді та Альварес змогли домовитися з тренерами. Мене завжди дратували гравці, які нічого не вигравали за свою кар'єру, але відмовляються виступати за збірну, не пишаються тим, що представляють свою країну. Подивіться на Мессі. Найкращий гравець світу переживає за Олімпійську збірну та підтримує її. Впевнений, що Лео б виступав за Олімпійську збірну, якби йому дозволяло здоров'я. Це приклад для решти.

Arull: Марокко на першому місці за рівних показників. Хто міг таке уявити після жеребкування? Україна ж посіла третє місце у цій групі, як і прогнозувалося. Хіба я думав, що вони обіграють Ірак. Тоді в третьому турі було б все набагато цікавіше.

NahuelL: Смішно, що обидві команди залишилися незадоволені результатом. Україна не вийшла з групи та вилетіла з турніру. Аргентина хотіла посісти перше місце, тому навіть перемога з рахунком 2:0 не може тепер вважатися хорошим результатом, оскільки ми пропустили вперед Марокко.

Joni: Не розумію, чому українці засмутилися після фінального свистка. Очевидно, що вони не планували вигравати Олімпіаду із таким складом. Якби хотіли виступити краще, то покликали б більш відомих гравців, як Аргентина, Франція, Іспанія тощо. А вилетіти на груповому етапі чи у чвертьфіналі – різниці особливої немає.