23 липня 2024 14:29

Бізнесмен Термес хоче балотуватися на пост президента "Барси": "Клуб знаходиться в гіршому фінансовому становищі, ніж у момент приходу Лапорти. Хороші фахівці йдуть"

Бізнесмен Хорді Термес має намір балотуватися на пост президента "Барселони".


Автор банківської служби Bizum входить до сосьос каталонського клубу.

"Барселона" збільшила свій обов'язок і скоротила активи. Тому з фінансової точки зору клуб перебуває в гіршому становищі, ніж колись [Лапорта] прийшов. У нас немає стадіону.

До речі, у Каталонії є дуже потужні компанії, які могли б збудувати «Камп Ноу», тому немає потреби звертатися до Туреччини. Хороші фахівці йдуть з «Барси», а я хочу, щоб вони шикувалися в чергу заради роботи в «Барсі».


"Барса", як і будь-яка компанія, має заробляти гроші. І ви скажете: «Нічого собі, але це очевидно». Так, але так і має бути. Компанії мають заробляти гроші. Подивіться, у футбольних клубів чистий прибуток становить 1,2-1,3%.

Я гадаю, що її можна збільшити навіть до 5%. І це можна зробити, не витрачаючи 700-800 мільйонів. І доказ того – «Жирона», бюджет якої становить 60 мільйонів, і яка цього року забила нам вісім голів. Це менеджмент», – сказав Термес.