10 липня 2024 23:09

Петі про Мбаппе на Євро: "Він був негідним капітаном. Хіба його роль – вказувати на недоліки своїх партнерів та їхніх виступів? Він сам не був у формі, ні фізично, ні морально"

Еммануель Петі заявив, що Кіліан Мбаппе був негідним капітаном збірної.


«З тих пір, як він став капітаном, я згадую його заяви на адресу товаришів по команді: «Мені дають погані передачі», «Погба більше немає в команді», «Грізман погано проводить Євро», – і запитую себе: хіба це роль капітана , Вказувати пальцем на недоліки своїх партнерів і особливо на те, як вони виступають?

Він зажадав стільки всього з цією капітанською пов'язкою, але, на мій погляд, не проявляв себе лідером не тільки на полі, але й за його межами. Я бачив, як він звітує партнерів, але він сам був не у формі.

Я згадую про його заяви перед Євро про те, що він більше переймається своєю психічною, а не фізичною силою, і його настрій вплине на гру… І що сталося в результаті – йому не вистачило ні моральної, ні фізичної сили, і в ролі капітана він теж не досяг успіху. Так що так, для мене він був негідним капітаном», – заявив у підкасті Rotten s`enflamme на RMC Sport екс-гравець збірної Франції.