24 червня 2024 21:20
2

"Мамина черешня мала купу справ у тилу". Зозуля різко розкритикував депутата Тищенка після скандалу в Дніпрі

Колишній форвард збірної України з футболу Роман Зозуля жорстко висловився про депутата Миколу Тищенка, який потрапив у скандал через напад на ексбійця спецпідрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова.


«Поки «Син», «Чілі» і їхні побратими звільняли Балаклію і вибивали рашистів з Харківщини, ця мамина черешня мала купу справ в тилу: підколював собі трохи ботоксу, віджимав черговий кол-центр, бронював квитки на Таїланд і тихенько піджимав під себе Закарпаття.

А ще не забуваймо подвиги нашого славного воїна миколи у Лівані, який він героїчно звільняв у 22-му, поки українські військові зачищали Лиман (Ліван, Лиман — схоже, і так, і так можна).

Мені соромно, що владу у моїй країні представляють такі особи… Та я беззаперечно пишаюсь усіма нашими воїнами, зокрема з «Кракену» та «Азову», з якими ми разом з 14-го року.

Честь яких я відстоював в Іспанії і продовжу це робити в будь-якому іншому куточку планети, бо саме їм ми завдячуємо життям. І в підручниках історії залишаться їхні імена, а не усяких там прислуг", — написав Зозуля в Instagram.


Раніше Благодійний фонд Народна Армія, засновником якого є Роман Зозуля, взяв паузу через інцидент у Дніпрі.

Нагадаємо, 20 червня в Дніпрі люди у військовій формі та балаклавах напали на колишнього добровольця і бійця спеціального підрозділу Kraken Дмитра «Сина» Павлова.

На кадрах видно, що люди у формі підійшли до Павлова на Кельнському бульварі, коли той гуляв із немовлям у візочку, оточили військового і повалили на землю. Також один із нападників обшукував сумку військового. Telegram-канали стверджували, що Павлов посперечався з нардепом Миколою Тищенком та охороною депутата. 21 червня нардеп прокоментував історію і заявив, що ця ситуація є провокацією.
Ромчік, а хто ж це аж із трусів вискакував в 19 році з гаслами голосувати за найвеличнішого в світі преЗЕдента. І хиба це не він привів у владу всю цю піздоту? Згоден, визнавати свої помилки складно, але все одно це потрібно буде робити.
Сховати
Santos, він вже про це забув. Як і інші 73%