21 червня 2024 20:21

У посудомийці на стадіоні МЮ виявили плісняву, жир "стікав по стіні", а в коморі виявлено "гниючі металеві полиці" під час перевірки

На стадіоні "МЮ" провели повторну перевірку з гігієни харчування.


У грудні агентство харчових стандартів знизило рейтинг гігієни харчування на «Олд Траффорд» з п'яти балів до одного після того, як відвідувачі одного з корпоративних заходів, що проводилися на стадіоні 21 листопада, поскаржилися на наслідки вживання «сирої» курки.

Наразі було проведено повторну перевірку, під час якої рейтинг гігієни харчування збільшили до чотирьох з п'яти балів, проте на стадіоні виявили деякі порушення.

Інспектори зазначили, що клуб «виконав велику роботу» після інциденту з отруєнням. Проте повторна інспекція виявила низку проблем. У посудомийній машині виявили плісняву та сміття, газова труба знаходилася в «засаленому стані». В інших місцях фільтри витяжних козирків були «запиленими», а аварійна кнопка в холодильнику була «брудною».

У зоні сухого складу виявили, що жир «стікає по стіні». «Манчестер Юнайтед» наказали зробити глибоке очищення, яке усуне будь-який ризик займання.

Газова труба до грилю була виявлена неправильно підключеною до стаціонарного трубопроводу, а кілька газових приладів не мали запобіжних ланцюгів.

Також виявлено, що металеві стелажі у складському приміщенні «почали гнити».