21 червня 2024 18:42

Олексій Андронов - про перемогу збірної України над Словаччиною: "Ідеальне управління грою від Реброва"

Коментатор Олексій Андронов у своєму Телеграм-каналі прокоментував перемогу збірної України над Словаччиною (2:1).


"Ідеальне управління грою від Сергія Реброва. Вивірене і чітке.


Почала Україна дуже погано. Знову метушня, особливо в обороні. Але – впевнено грав воротар Трубін. Жодної помарки за весь матч.

Мудрик звично зарядив по небесах (Тодду Боелі пас віддавав?), і тут Україна привезла собі гол. Зінченко, звісно, ніякий не захисник, запустив собі за спину більш рослого гравця. Намагався зіграти "по м'ячу", а це завжди фатально, якщо не зіграв. Не дістався, і 0-1…

Хвилини з 30-ї Україна ожила та заспокоїлася. Тут теж роль Трубіна - коли спокійний і не дивує воротар, захист завжди легший.

Після перерви вже Україна забила швидкий гол – ідеально розкреслили, підключення Зінченка, Шапаренко один у штрафному – гол. Точна копія голу Гюндогана угорцям.

І ось тут увімкнувся Ребров. Він не став перебудовуватись на 2-х нападників, змінив Довбика на Яремчука. Натомість Ярмоленко вийшов не Циганков, а Зубков. Який грав у Станіславовича ще у Ференцвароші.

Саме звідти – праворуч – прийшов другий гол. Яремчук упіймав на носок закид Шапаренка, і другим дотиком вкотив його повз воротаря.

Словаччина залишила дивне враження. Знову вискочили зі шкаралупи, швидко забили – і на утримання. І за 1-1 продовжували так само. Нуль ідей в атаці взагалі. При 1-2 не створили нічого.

Група заплуталася. Якщо Бельгія завтра виграє у Румунії – у всіх буде по 3 очки. І трилер у останньому турі. І добре! Так веселіше!", - написав Андронов.