8 червня 2024 12:11

Через Мбаппе організувати трансфер Холанда до "Реала" стане складніше. "МанСіті" хоче продовжити форварда, щоб завадити можливому вiдходу

Холанд сподівався перейти до «Реалу», але через трансфер Мбаппе зробити це складно.


Як пише As, Ерлінг Холанд сподівався увійти до планів «Реала», починаючи з літа 2025 року. Така можливість точно входила до планів форварда та його оточення. Контакти з Реалом були, коли мадридський клуб уточнював, на яких умовах Холанд зможе покинути Ман Сіті.


Варіант із переходом Холанда в «Реал» все ще не виключений, але тепер організувати його буде набагато складніше. «Манчестер Сіті» вже запропонував форварду поспілкуватися з приводу продовження контракту, але він поки що не висловив готовності до обговорення.


Для «Мадрида» у разі потенційного трансферу Холанда проблемою стали б їх із Кіліаном Мбаппе зарплати. Як кажуть джерела у «Реалі», заради Мбаппе клуб не хотів ламати відомість зарплат, і він отримуватиме 15 мільйонів євро чистими – на 4 млн більше, ніж Давид Алаба та Тоні Кроос, які зараз у «Мадриді» заробляють найбільше.


Ситуацію погіршує і те, що, як пише As із посиланням на надійне джерело, знайоме із ситуацією, норвежець володіє 100% доходів від іміджевих прав.


"Манчестер Сіті" вже повідомив оточенню Холанда, що цього літа потрібно задуматися про продовження контракту. Зазначається, що «міщани» хочуть зробити умови нової угоди такими, щоб Ерлінгу було складніше піти у «Реал».