18 квітня 2024 13:30

Юрген Клопп: "Тиждень тому всі думали, що це кінець для "Ліверпуля" у ЛЄ - я не думаю, що сьогодні всі вважають, що усе вирішено"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп поділився думками перед матчем-відповіддю 1/4 фіналу Ліги Європи проти «Аталанти».


«Якщо ми зможемо зробити камбек (як проти «Барселони» у 2019 році - прим.) - це буде чудово. Я пам’ятаю, я тоді казав, що якщо ми не зможемо цього зробити, давайте провалимося найкращим чином.

Зазвичай я не готую промов, особливо за день до гри. Те, що я скажу хлопцям - це те, про що я подумаю завтра.


Якщо ми зазнаємо невдачі, давайте зробимо це у найкрасивіший спосіб. Я бачу це саме так.


Ми хочемо виграти цю гру. Але якщо ми хочемо виграти, нам потрібно грати добре, і якщо ми зіграємо добре - у нас буде шанс виграти.


Безпосередньо після першого матчу всі на стадіоні в Ліверпулі, вболівальники, «Аталанта» і наш персонал думали, що це все. Але я не думаю, що на сьогодні всі вважають, що вже все вирішено.

Ми тут і можемо зіграти добре, давайте подивимося, що ми зможемо показати на полі завтра. Якщо ми виграємо, гравці знайдуть причину розповісти світу те, що я їм скажу, а якщо ми програємо, ніхто не захоче почути це», - сказав Клопп.

У першому матчі на «Енфілді» «Ліверпуль» поступився «Аталанті» з рахунком 0:3. Матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи відбудеться 18 квітня, початок о 22:00