23 вересня 2023 11:19

Сергій Ребров – про Трубіна: "Він молодий, але психологічно сильний і багато працює"

Головний тренер збірної України в розмові з португальським сайтом A Bola прокоментував гру голкіпера “синьо-жовтих” та “Бенфіки” Анатолія Трубіна в перших матчах за “орлів”.


“Звичайно, я буду говорити з ним, як і з усіма гравцями. Він молода людина, але психічно сильний і наполегливо працює”, - відзначає тренер.


Ребров додав, що футболістам потрібно звикнути до нових умов, адже складно міняти клуб.


“Трубіну потрібен час, щоб стати своїм. Все ще в зародковому стані. "Бенфіка" знає, чому вони його купили. Я довіряю і вірю в Трубіна! Якщо він і зробив помилку, то не першу. Він воротар Уаціональної збірної, талановитий і все-таки чомусь його підписала “Бенфіка” . Цей епізод не може змінити його майбутнє в "Бенфіці". Нехай йому щастить. У нього сильна особистість, і я переконаний, що він дуже допоможе “Бенфіці”, - сказав Ребров.


Також наставник зазначив, що у Трубіна є шанс повернути собі місце в основі Національної збірної, якщо він продовжить грати регулярно на клубному рівні.


Відзначимо, що після трансферу в “Бенфіку” у серпні Трубін провів три матчі на лаві для запасних. Після цього він двічі не виходив на поле у поєдинках збірної України, хоча у червні зіграв у всіх трьох зустрічах “синьо-жовтих”. Однак 16 вересня Анатолій дебютував за “Бенфіку” у чемпіонаті Португалії, а 20 вересня зіграв за “орлів” у Лізі чемпіонів.