24 липня 2023 16:50

Віктор ВАЦКО: "Власники "Динамо" прислухатимуться до Ярмоленка, якщо він стане спортивним директором"

Український журналіст Віктор Вацко поділився своїми думками щодо повернення Андрія Ярмоленка до "Динамо".


– Це дуже іміджевий трансферний хід. Найкращий хід Суркіса за довгий час. Дивився ігри "Динамо" на зборах. Неозброєним оком видно, наскільки Ярмоленко є авторитетним серед гравців цієї команди. Серед необстріляної молоді. Найцікавіше те, що він комунікує за межами поля. Кожен може підійти до нього за порадою. Це величезний плюс для клубу. Це є об'єднавчий фактор.


У новому сезоні вони збираються здобути чемпіонський титул. І не можна забувати, що Ярмоленко – футболіст найвищого рівня для нинішнього "Динамо". Клас дуже помітний у деталях на полі. Кияни повернули зірку, яка не працюватиме на своє его, а працюватиме на команду.

Читав в інтернеті, що Суркіс ухвалив неправильне рішення, пообіцявши Ярмоленку посаду спортивного директора після завершення кар'єри. Що Андрій не досвідчений у цій діяльності. Наведу приклад. Одна з причин, через яку Луческу вийшло досягти успіху з "Динамо" відразу після його приходу. Мірча був авторитетом для братів Суркісів. Його слово мало вагу.

Якщо умовним Хацкевичу чи Михайличенку можна було порадити, кого ставити до складу, то з Луческу такі історії не проходять. З того, що я знаю, думки Ярмоленка мають великий вплив на власників "Динамо". До нього прислухатимуться. А якщо не будуть, то Андрій може помахати на прощання. Він не протиратиме штани в офісі за милостиню. Він або прийматиме рішення, нестиме відповідальність або займатиметься іншими справами в житті.