7 січня 2023 16:09

Тен Хаг: "Трансфери МЮ в минулому були середніми, а "середній" – це мало для нас. Нам потрібні особистостi, найкращі з найкращих"

Ерік тен Хаг різко висловився про трансферну політику «Ман Юнайтед» у минулому.

«Минулого сезону «Манчестер Юнайтед» не боявся. Команда просто не мала духу. Я не бачив командну енергію. Рівень психологічної стійкості був дуже низьким. Виглядало так, наче це команда-аутсайдер. Я помітив це протягом перших тижнів у клубі. Я вивчав культуру клубу і ставив питання: «Як «Манчестер Юнайтед» став великим?» І для мене вся справа в сері Олексі Фергюсон.

Його команди відрізнялися згуртованістю, єдністю та духом. Їх не можна було просто обіграти. Підписуючи гравців, ти дивишся на їхній рівень та технічні навички. Але ще треба звертати увагу і на психологію, їхню стійкість. Нам треба було повернути це.


Більшість покупок [Манчестер Юнайтед у минулому] були середніми. А для "Юнайтед" "середній" - це мало. Футболка цього клубу дуже сильно давить. Тільки справжні особи, здатні давати результат під великим тиском, можуть грати тут.


Нам потрібні були особи. Ось чому так важливо було підписати Каземіро. Після Рафаеля Варана він став другим гравцем, який має трофейний досвід. Маласіа, Мартінес, Каземіро та Антоні – бійці. Крістіан Еріксен – переможець із великим характером. Ми хочемо підписувати найкращих із найкращих», – сказав тренер «Манчестер Юнайтед».