17 листопада 2022 18:13
2

"Дуже вірний крок назустріч Україні". Журналіст відреагував на дозвіл Ізраїля постачати нашій країні зброю із його компонентами

Журналіст Сергій Висоцький у своєму Facebook відреагував на дозвіл Ізраїля постачати Україні зброю ії його компонентами.


- ЗМІ Ізраїлю пишуть, що Ієрусалим дозволив країнам НАТО постачати Україні зброю з ізраїльськими компонентами! Це дуже вірний крок назустріч Україні, не дивлячись на останні конфлікти та непорозуміння!

Ізраїль зробив цей перший крок, тепер нам потрібно відмовитись від послідовної антиізраільської політики в ООН. Навіть якщо ці позиції, зокрема щодо Палестини, розділяються деякими європейськими партнерами! Нам потрібно бути прагматичними!

Країни Європи не відмовиться від допомоги України, навіть якщо ми будемо займати різні позиції в ООН щодо деяких аспектів близькосхідної політики. А ось військова кооперація з Ізраїлем нам була би потрібна.

Тим більше, нащо нам підтримувати в цих питаннях не тільки Іран, який є нашим з Ізраїлем спільним ворогом, але й людей, які ходять по своїх містах в Автономії з портретами Путіна!
Це тому що Нетаньяху обіцяв, якщо стане прем'єром, то буде допомогати
Теперь нужно в ООН голосовать за Израиль ,а не за арабов.А,то мне неприятно боло читать,что Украина голосовала против Израиля,как и Парашка.