12 жовтня 2022 20:22
7

Ілля ЗАБАРНИЙ: "Незважаючи на поразки, ми добре виглядали у Лізі Європи"

Напередодні домашнього матчу 4-го туру Ліги Європи УЄФА із французьким «Ренном», який відбудеться у четвер, 13-го жовтня, на стадіоні «Краковії» у польському місті Краків, у рамках передматчевої пресконференції із журналістами поспілкувався захисник «Динамо» Ілля Забарний:


- Перше питання не футбольне. Як команда пережила масований ракетний обстріл Києва та інших міст України у понеділок? Наскільки ця подія вплинула на підготовку до матчу?

- Думаю, такі речі впливають на кожного українця, подібне дуже важко переживати. Звісно, команда була у траурі, вважаю, у 21-му столітті такі речі неприпустимі. Наші футболісти розуміють, що за допомогою футболу ми можемо подарувати людям приємні емоції та трохи відволікти їх від того, що відбувається на Батьківщині.


- Матч із «Рухом» у неділю був перерваний через повітряну тривогу, чи буде взагалі продовжуватися чемпіонат в Україні?

- За планом у нас 16-го жовтня гра із «Шахтарем». Щодо змін поки що немає інформації.


- Який настрій у гравців центра оборони, чи з оптимізмом налаштовуєтеся на майбутній матч?

- Незважаючи на останні невдачі у Лізі Європи, ми добре виглядали з точки зору командної гри. Просто чогось не вистачало. Сподіваюся, поразки ніяк не вплинули на наш психологічний стан. Завтра вийдемо на поле і показуватимемо свій максимум.

Який у вас максимум,ми вже бачили.У вас два геніальні форварди,Бєсєдін і Гармаш,грайте в два нападаючих.
Проблема в тому, що ви ще серйозно вважають, що грають непогано! :(
Он что то нюхнул
Краще б він мовчав. Сказав би цю дурню при Лобановському, довго сидів би в запасі.
Нічого хорошого поки не бачимо. Захист не надійний, скільки собі самі напривозили?!
Це кртти вочра виступили добре, їх нічия як поразка. В не самій простій групі 5 балів зовсім не погано. А у нас насправді гра - ж...а, і результат повністю відображає стан речей.
Ну і "Сподіваюсь не вплинуло" так собі.
Непонятна формулировка ,от слова совсем.Во первых пока выступили говняно,чему подтверждение 3 поражения в 3 матчах.Во вторых сыграно половина матчей.
Может переволновался парень,поскольку звучит как бред.