6 липня 2024 23:17

"Треба було змінювати ментальність". Екс-воротар збірної України розповів, що міг перейти в клуб з Нідерландів

Колишній голкіпер національної збірної України, донецького Шахтаря та ще низки клубів Богдан Шуст зізнався, що у нього був шанс спробувати свої сили в одному з європейських чемпіонатів.


Богдан Шуст, який нещодавно увійшов до тренерського штабу львівських Карпат, а саме юнацької команди «левів» U-19, розповів про цікаві і раніше невідомі подробиці зі своєї професійної кар’єри. Виявляється, що в українця був шанс спробувати власні сили у європейському чемпіонаті.

«Мене кликали у Нідерланди, проте не склалося. Треба було їхати, отримувати новий досвід, змінювати ментальність. Поруч нікого не виявилося, хто міг би підказати. Слід було виходити із зони комфорту, зростати, розвиватися.

Можливо, бракувало порадника, людини, яка б підказала. Деколи треба було зменшити мої амбіції – зі сторони краще видно помилки. Мені цього не вистачало і в плані поведінки, і в контексті гри на полі», – розповів Шуст в інтерв'ю клубній пресслужбі Карпат.

За час професійної кар’єри Шуст встиг пограти за львівські Карпати, Шахтар, донецький Металург, Зорю, Іллічівець, Металіст, Волинь, Ворсклу та Інгулець.
Богдан має у своєму послужному списку чотири поєдинки у складі національної збірної України.