12 жовтня 2022 19:56

Луческу запропонував провести матч із "Шахтарем" у Варшаві чи Кракові. Або у Львові, але 17-18 жовтня

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу висловився з приводу проведення 16 жовтня матчу 7-го туру УПЛ проти "Шахтаря" у Львові. Слова коуча із Польщі передає кореспондентка Tribuna.com Ірина Козюпа.


«Спочатку планувалося, що матч пройде у Лондоні, все було розплановано. Під час останніх російських атак ми перебували у Львові, гравці це відчули. Вони турбуються та переживають за свої родини. Повертатися до Львова зараз, можливо, не найкраща ідея.


Ми запропонували кілька варантів: зіграти у Варшаві, зіграти у Кракові, зіграти у Львові, але трохи згодом – у понеділок чи вівторок (17 чи 18 жовтня), бо «Шахтар» грав учора, а ми граємо завтра. У нас буде дуже мало часу на відновлення та переїзд. Ми зможемо провести максимум одне тренування.


Ми чекаємо на відповідь від «Шахтаря», УАФ та УПЛ.


Коли відбувалися ці ракетні атаки, у нас було заплановане тренування, ми збиралися виїжджати на заняття. Але нам дозволили виїхати за кордон, тож плани трохи змінилися.


Це не наше рішення, потрібно знайти спільне рішення у цій ситуації. Ми пропонуємо альтернативні варіанти і чекаємо на відповідь», - сказав Луческу.