10 жовтня 2022 14:11

Замість поїздки на матч Прем'єр-ліги – бомбосховище: фото гравців "Металіста 1925" у підземному укритті

Заключний матч шостого туру УПЛ між ФК Олександрія та Металіст 1925 року не відбудеться у призначений час через активність російських окупантів. Футболісти харківської команди перебувають у бомбосховищі.


Сьогодні о 15:00 10 жовтня на НСК «Олімпійський» у Києві мав відбутися поєдинок між ФК Олександрією та Металістом 1925 року. Як повідомляє сайт української Прем'єр-ліги, цей матч було перенесено за рішенням Київської обласної військової адміністрації. Нову дату проведення матчу буде визначено додатково.

Футболісти Металіста 1925, замість того, щоб вирушити на гру, змушені перебувати у укритті. На фото помітно, що моральний стан усіх футболістів пригнічений. Більшість гравців дивляться у свій телефон, щоб бути в курсі останніх новин або дізнатися, як їх близькі. Фото опублікувала прес-служба харківського клубу.




Нагадаємо, що перенесення матчу пов'язане з активними діями російських окупаційних військ, які з самого ранку бомбардують ракетними ударами багато українських міст, у тому числі й Київ. На даний момент відомо, що від рук росіян лише у столиці України загинуло п'ятеро людей та понад 20 отримали поранення.

Раніше стало відомо, що не відбудеться матч цього туру між ФК Львів і Шахтарем. Це перенесення було пов'язане з участю «гірників» у Лізі чемпіонів. Львівський клуб погодився піти назустріч донеччанам заради підготовки до поєдинку з Реалом (1:2).