13 вересня 2022 12:55

"Ми прийшли, щоб змінити історію". Роздягальня "Барси" хоче взяти реванш у "Баварії"

У роздягальні «Барселони» налаштовані на реванш після хворобливих поразок від "Баварії".

«У роздягальні дуже серйозний настрій на цей матч, багато бажання. Тренерський штаб кілька тижнів готувався до цієї гри. Мотивація у гравців позамежна», – повідомив As член тренерського штабу «Барселони».

Майбутній матч у Мюнхені розглядають як можливість взяти реванш за найбільшу поразку "Барси" в історії єврокубків, що сталася два роки тому в Лісабоні. Тоді "Баварія" перемогла з рахунком 8:2. Крім того, каталонці хочуть помститися мюнхенцям за поразки на груповому етапі минулого розіграшу Ліги чемпіонів (Баварія двічі перемогла з однаковим рахунком – 3:0). Також у «Барсі» не забули зарозумілі заяви, зроблені представниками «Баварії» за останні роки. Особливо вороже в роздягальні налаштовані стосовно Томаса Мюллера.


У «Барселонi» переконані, що сьогодні команда продемонструє готовність боротися за перемогу в Лізі чемпіонів. Результати на старті сезону викликають у "Барсі" оптимізм. Команда приїхала до Мюнхена, щоб відновити своє ім'я у Європі.


Крім того, цей склад «Барселони» хоче увійти до історії, оскільки клубу ще не вдавалося перемогти у Мюнхені. Найкращими результатами були нічиї – 1:1 у сезоні-2008/09 та 2:2 у сезоні-1995/96. Статистика зустрічей також говорить на користь «Баварії» – у «Барси» дев'ять поразок та дві перемоги у матчах з мюнхенцями за двох нічиїх.

«Ми прийшли, щоб змінити історію», – повідомило джерело у роздягальні «Барси».