7 серпня 2022 10:22

Магуайр: "Брати трофеї – головне у МЮ. Минулий рік був неприйнятним – цей клуб не звик грати лише по суботах"

Харрі Магуайр чекає, що «Ман Юнайтед» цього сезону виступить набагато краще, ніж попереднього.

«Брати трофеї – головне у «Манчестер Юнайтед». Порівняно з результатами минулого сезону ми маємо досягти величезного прогресу.


Результати минулого року були абсолютно неприйнятними для цього клубу. Ми рано вилетіли з кубкових турнірів і не дали уболівальникам приводів для того, щоб чекати на матчі з нетерпінням. Потрібно, щоб ми проводили у цих турнірах більшу частину сезону, щоб у березні ми все ще грали у великих турнірах, щоб до цього місяця ми ще мали важливі матчі.


Останні два-три місяці минулого сезону ми грали лише по суботах. «Манчестер Юнайтед» не звик до цього. Такого не має бути. Ми вилетіли зі всіх кубків і погано виступали у чемпіонаті. Зараз ми хочемо досягти серйозного прогресу та дати нашим уболівальникам приводи для наснаги.

Завжди можна знайти виправдання, але нам треба подивитися на себе. Кожен гравець недостатньо добре виступав минулого сезону, а команда однозначно не видавала хороших матчів», – сказав капітан «Манчестер Юнайтед».


Сьогодні «Манчестер Юнайтед» проведе перший офіційний матч під керівництвом Еріка тен Хага. Суперником «Манчестер Юнайтед» у матчі 1-го туру АПЛ стане «Брайтон».