2 серпня 2022 13:30

На Київщині затримали 6 російських солдатів: вони кілька місяців жили в покинутій оселі

Фото - ua.depositphotos.com


Чотири місяці прожили у покинутій лісовій хатинці: на Київщині затримали групу російських військовослужбовців, які дезертували від подальшої участі в путінській "спецоперації" та затримались в регіоні після його визволення з-під окупації.


Про це 1 серпня повідомив військовий оглядач, координатор групи "Інформаційний спротив", полковник Збройних сил України Костянтин Машовець. За його інформацією, інцидент стався у селі Дернівка Броварського району Київської області.

"Кажуть, у с. Дернівка (Київська область) вчора пов'язали шість російських військовослужбовців – жили тихцем в якійсь покинутій хаті біля лісу", – розповів оглядач.

Зі слів аналітика, це – не перший подібний випадок. Раніше бурята-єті упіймали в Ірпені: кулеметник, що відбився від свого підрозділу, який ганебно відступив з Київщини на початку квітня, близько місяця переховувався у льоху сільської оселі та харчувався консервацією.

У коментарях дописувачі повідомляють, що схожі інциденти періодично фіксують і на лівобережжі Київщини, а також у лісах Чернігівщини. Російські військові місяцями ховаються у хащах та закинутих оселях, аби тільки не повертатися до лав власної армії.