30 липня 2022 11:07

Мерсон: "Манчестер Юнайтед" повинен підвести межу і позбутися Роналду"

Ексфорвард "Арсеналу" та футбольний експерт Пол Мерсон порадив "Манчестер Юнайтед" продати Кріштіану Роналду:


"Манчестер Юнайтед" повинен підвести межу і позбутися Кріштіану Роналду. Сага має закінчитися якомога раніше.

Він сказав вам, чого хоче, то чого триматися за нього? Хлопець не сидітиме вдома без діла, але він не грав у футбол і йому 37 років. Будь-який футболіст скаже вам, що для того, щоб бути у формі, потрібно брати участь у матчах, тому існує передсезоння.

Я не знаю, як фанати сприймуть це, тому що Роналду цілком ясно дав зрозуміти, що хоче піти. Він нікому не потрібний, він застряг у підвішеному стані.

Думаю, що "Юнайтед" сподобалося б, якби він пішов, звичайно, вони були б раді. Але суть у тому, як це обставити. Якщо вони просто скажуть "до побачення, Роналду", фанати збожеволіють. Але якщо вони зможуть виставити його поганим, думаю, вони досягнуть потрібного результату.

Чесно кажучи, не думаю, що він робить "МЮ" якісь поступки. Люди кажуть, що минулого сезону Роналду забив 24 голи, але "Юнайтед" ніколи не виглядав так, ніби він на щось претендує.

Здорово, що Роналду стільки забиває, але це як гравець у снукер, який робить максимальний брейк у кожному матчі, але ніколи не виграє турнірів", – сказав Мерсон.