25 липня 2022 19:58
2

Журналіст: "Динамо" нічого не зробило на трансферному ринку, щоб замінити футболістів, що пішли"

Журналіст Віктор Вацко в ефірі свого шоу "Вацко on air" поділився своєю думкою про кадровий потенціал "Динамо".


- Є один момент, який турбує перед матчем-відповіддю з "Фенербахче". Ви звернули увагу, коли Луческу почала робити заміни у першій грі? Гармаш вийшов замість Буяльського, який виглядав слабко у цьому матчі, що пояснює його пошкодження, на 77-й хвилині. Наступні заміни було зроблено ще пізніше.

Це не той таймінг для замін, щоб вони могли вплинути на гру, яка складається для команди не найкращим чином. На мій погляд, це ще й говорити про "довіру" тренера до тих футболістів, які сидять на лаві запасних. Ці факти кажуть, що Луческу не дуже впевнений, що гравці з лави запасних можуть вийти, посилити гру команди і щось поміняти на футбольному полі для своєї команди.

У сучасному футболі, футболі інтенсивного темпу, дуже щільного графіка ігор та дії правил п'яти замін, хороші команди, що ставлять перед собою високі завдання, повинні мати 16-18 рівноцінних гравців. У складі "Динамо" цього не видно. Особливо якщо ми говоримо про атаку киян. Пішли де Пена та Вітінью, який класно проявив себе на зимових зборах і був би основним футболістом команди. Їх немає. Пішов ще й Цітаішвілі.

А на трансферному ринку "Динамо" нічого не зробило, щоб їх замінити. Тому після першого матчу з "Фенербахче" ми можемо констатувати, що кияни повторили антирекорд українських клубів у єврокубках, у 9 матчах поспіль не знаючи смаку перемоги. Більше того, у цих 9 матчах команда лише двічі зіграла внічию, а програла сім. І забило при цьому, увага, аж один м'яч!

Зараз дивимося на матч-відповідь і сподіваємося, що саме в Стамбулі кияни переламають цю невдалу для себе серію.
Вацку аби хайп ловити, а головою думати - татотаке... :)))
А,кто во время войны приедет играть?