30 травня 2022 18:05
2

Орбан звинуватив Єврокомісію у "безвідповідальній поведінці" через санкції

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан звинуватив Європейську комісію в "безвідповідальній поведінці" щодо розробки санкцій проти Росії.


Як повідомляє "Європейська правда", про це Орбан заявив журналістам перед самітом ЄС.

"Ми перебуваємо в дуже складній ситуації, по суті, через безвідповідальну поведінку Європейської комісії. Після Версальського консенсусу ми домовились, що Єврокомісія не буде висувати подальші пропозиції щодо енергетики, які належно обговорюються з державами-членами. І тепер мов грім серед ясного неба з’явилась ідея ембарго і санкцій на нафту без відповідей на питання, пов’язані з енергетичною безпекою Угорщини", – сказав Орбан.


Він додав, що відповідальність за відсутність згоди ЄС щодо нафтового ембарго перед самітом "мусить бути і буде покладена на Європейську комісію".


"Позиція Угорщини доволі проста, бо енергетика – це серйозне питання, це не дитячі забавки. Тому спершу нам потрібні рішення, а потім санкції. Досі перші п’ять пакетів санкцій були ухвалені у відмінний спосіб: спершу ухвалювали санкції, а потім почали вирішувати, що робити з наслідками. Але оскільки йдеться про енергетику, це ризиковано, нам потрібно змінити підхід – спершу рішення, потім санкції", – сказав угорський прем’єр.

Женiть в три шиї тих мадярiв з ЄС i НАТО.Бо цi продажнi тварини порушують Європейську єднiсть,щоб догодити оркам i путлєру.Сама продажна нацiя в Європi.Вони в свiй час ще гiтлеру лизали дупу,а зараз продовжують i роблять мiнь*т путлєру.Орбана i всю його бидлоту в гарем до оркiв!
Тварина, приїзди до нас в Маріуполь, пограєшся в дитячі забавки!