4 грудня 2021 15:12

Через збірну України буде перенесено матч "Динамо" з "Металістом 1925", який запланований на 19 березня

Українська асоціація футболу та тренерський штаб національної збірної України вже ведуть організаційну підготовку до першого півфіналу стикових ігор відбору ЧС-2022 проти збірної Шотландії, який відбудеться 24 березня у Глазго.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, у чемпіонаті України заради якісної підготовки синьо-жовтих до гри в Шотландії будуть перенесені ігри 22 туру УПЛ за участю київського «Динамо» і донецького «Шахтаря», які у більшості своїй представлені гравцями у національній збірній України. У зв'язку з цим будуть зміщені матчі "Динамо» - «Металіст-1925» і «Дніпро- 1» - «Шахтар», які попередньо у календарі були заплановані на 19 березня. В який день відбудуться ці перенесені матчі, стане відомо пізніше, зараз клуби поки що обговорюють можливі «вікна» у календарі.


Враховуючи погодні умови у березні, готуватися в Україні до гри з шотландцями підопічні Олександра Петракова не будуть і 17 або 18 березня вилетять до Глазго, де команда проведе міні-збір перед зустріччю з командою Шотландії.


Додамо, що 23-й тур УПЛ запланований на друге квітня, і відбудеться через три дні після фінальних стикових матчів відбору ЧС-2022, у якому збірна України може зіграти 29 березня проти Австрії або Уельсу у разі успішного підсумку матчу із шотландцями.