23 листопада 2021 14:22

Мирон МАРКЕВИЧ: "Не думаю, що "Динамо" слабкіше "Аугсбурга". Є шанси зачепитися за очки в матчі з "Баварією"

Український тренер Мирон Маркевич прокоментував Tribuna.com майбутній матч 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія", який розпочнеться о 19.45.


- Чи зможуть кияни забити перший гол у цій ЛЧ?


- Хотілося б. Я дивився останній матч "Баварії" (1:2 з "Аугсбургом") – не в кращій вони формі. Треба виходити і грати на результат. Так, "Аугсбургу" трохи пощастило, але команда вистояла. Не думаю, що "Динамо" слабкіше "Аугсбурга", можна побитися з ними, нічого страшного немає.


- А мінусом ця поразка не стане, адже "Баварія" буде злою?


- Вона зла, але не всі гратимуть. Треба характер проявити. Треба повірити в себе, нічого там такого немає. Ясно, що буде непросто, але треба дати бій. Команда класна, я нічого не кажу, але треба показати гру.


- Додатково до гравців, які не приїдуть до Києва, "Баварія" вже в плей-офф. Може, "Динамо" навіть скористається відсутністю мотивації у суперника і візьме очки?


- Такі команди не бувають невмотивованими. Але так, якби їм дуже треба було виграти в Києві, то все було б по-іншому. А так, думаю, у "Динамо" є непогані шанси зачепитися за якісь очки.


- Може "Бенфіка" не програти на виїзді "Барселоні" і позбавити "Динамо" шансів на євровесну вже сьогодні?


- У "Барселоні" новий тренер, в останньому матчі вони не пропустили – це вже про щось говорить. Будемо сподіватися, що "Барселона" обіграє португальців, – сказав Маркевич.