6 березня 2006 13:29

Украина едет на семинар для участников ЧМ-2006


Учора курсом до Німеччини вирушила офіційна делегація на чолі з першим віце-президентом Федерації футболу України Олександром Бандурком. У ці дні Дюссельдорф зібрав повпредів 32 національних збірних, що братимуть участь у фінальному раунді цьогорічного мундіалю.

ФІФА та місцевий оргкомітет - організатори заходу, що триватиме до 8 березня, переслідують єдину мету: надання національним асоціаціям повного обсягу інформації, зокрема щодо загальної політики, організації проведення матчів, гарантування безпеки, виготовлення, покупки, продажу та розподілення квитків, з питань стадіонів і тренувальних полів/комплексів, розміщення, транспорту та маркетингу. Програма семінару насичена засіданнями різноманітних робочих груп. Так, у неділю відкрили роботу зустріччю з медичних питань, сьогодні відбудеться офіційний загальний семінар для команд, а завтра засідатимуть прес-аташе, головні тренери, робочі групи з продажу квитків, питань безпеки та маркетингу. В останній день розглядатимуть питання розміщення та транспортного забезпечення.

У складі української групи працюватимуть також віце-президент Володимир Лашкул, тренер команди Андрій Баль, менеджер збірної Олег Тарадай, лікар Віктор Берковський, прес-аташе Ігор Мірошниченко та робоча група з продажу квитків, яку очолює перший заступник голови правління СП „Україна Футбол Інтернешнл” Олег Шкрьоба.