11 червня 2020 14:52

Футболист прожил 75 дней в аэропорту, где застрял из-за пандемии коронавируса

Чоловік практично повторив сюжет одного популярного фільму, пише телеграм-канал "Алгоритм"


Ренді Хуан Мюллер переїхав до Індії в листопаді 2019, щоб грати за місцевий клуб ORPC в Кералі. Коли в березні в країні ввели карантин, чоловік намагався повернутися додому до Гани, але всі міжнародні рейси скасували, тож 23-річний гравець застряг в аеропорту Мумбаї.


Не маючи коштів для оренди житла, Ренді був змушений жити в аеропорту — так-так, точно, як Том Хенкс у фільмі «Термінал».

«Я черпав натхнення у Тома Хенкса і ігнорував все інше. Рано прокидався, приймав душ і гуляв в саду. Більшість часу ж я проводив в телефоні, спілкуючись із сім'єю. Кожен наступний день був копією попереднього. Часом я бачив, як злітають літаки рятувальників і мріяв, що одного дня теж зможу полетіти», — розповідає Ренді.


Загалом футболіст знаходився в аеропорту з 21 березня до 3 червня. Ренді розповідає, що йому дуже допоміг персонал та поліція, які надавали ковдри, подушки, їжу. Зрештою, чоловік записав відеозвернення у Twitter, і йому допомогли заселитися до готелю. Вдома на нього чекає сім'я з шести людей, яких Ренді підтримує фінансово, тому футболіст дуже сподівається, що скоро знову зможе грати та заробляти гроші.