29 квітня 2005 20:21

Сборная Украины U-18: покорение Словакии


Сьогодні, о 13:30 за київським часом, у невеличкому словацькому містечку Партизанське у фінальному двобої турніру Slovakia Cup 2005 зійшлися збірні України та Бельгії.

Українці вже від початку гри не гаяли часу, одразу розпочали серйозний наступ на фламандців. Не використавши декілька реальних можливостей для взяття воріт, наші хлопці продовжували натиск, і на 29-й хвилині їх зусилля увінчалися влучним пострілом. Після вкидання ауту Чичиков зробив простріл у штрафний майданчик бельгійців. Писоцький, котрий “чатував” біля дальньої штанги, замкнув передачу і відкрив рахунок у матчі – 1:0. Як виявилося у підсумку, цей м’яч став переможним для підопічних Анатолія Бузніка.

Надалі гра проходила переважно в центрі, лише декілька разів команди потурбували голкіперів та захист суперника. Наприкінці матчу збірні обмінялися гострими контрвипадами – удар здалеку з небезпечним рикошетом чудово перевів на кутовий Рибка, а Худобяк, вийшовши сам на сам з кіпером, пробив повз ворота.

Із фінальним свистком арбітра дві тисячі місцевих глядачів стали свідками успіху українців на Slovakia Cup, підкріпленого результативними виступами в усіх чотирьох матчах (чотири перемоги при різниці м’ячів – 8:1). І в цьому чимала заслуга воротаря “жовто-синіх” Рибки, якого було визнано голкіпером турніру.

Завтра, 30 квітня, наша делегація повертається додому.

Збірна України: РИБКА Олександр, СКЕПСЬКИЙ Денис (ПАШАЄВ Максим, 41), ЦИКОЛІЯ Іраклій, ЦИМБАЛ Михайло (НАЗАРЕНКО Дмитро, 57), РЕМЕЗОВСЬКИЙ Олексій, ПИСОЦЬКИЙ Євген (ПАШАЄВ Павло, 55), НОВИЦЬКИЙ Павло, КСЬОНДЗ Павло (КОРОЄВ Олександр, 41 (ХУДОБЯК Ігор, 75), КОРОТЕЦЬКИЙ Ігор, ЧИЧИКОВ Олексій, ЯКОВЕНКО Олександр.

Гол: 1:0 ПИСОЦЬКИЙ Євген, 29.

Попереджені: КОРОТЕЦЬКИЙ Ігор (42), ЯКОВЕНКО Олександр (57).