21 грудня 2004 10:34

Бидненко может оказаться в "Днепре", а Нико Кранчар - нет


Гравці дніпропетровського "Дніпра" Олександр Поклонський та Роман Максимюк виставлені на трансфер. За словами генерального директора"Дніпра" Андрія Стеценка, ці Футболісти вже не зможуть допомогти команді.

Окрім того Стеценко не виключив можливості появі в клубі гравців із-за кордону.

"Звичайно, є футболісти, які могли б становити інтерес. Наприклад, Ніко Кранчар із загребського "Динамо". Але коли ми навіть просто перевірили ґрунт щодо нього, то отримали відповідь, що керівників "Динамо", як покупців, цікавлять тільки представники провідних європейських чемпіонатів".

У той же час Стеценко повідомив, що на перший підготовчий збір команди відправиться форвард "Кривбасса" Тарас Кабанов. Не виключена поява в команді й київського динамівця Руслана Бідненка. Буде повернений з оренди й форвард Олександр Попович.

Щодо планів підготовки команди, то Стеценко зазначив наступне: "Збираються хлопці відразу після Нового Року. У програмі підготовки заплановані два збори в Анталії. Перший пройде з 5 по 19 січня, другий - з 22 січня по 1 лютого. Ну й останній збір наш тренерський штаб висловив побажання провести недалеко від Югославії - місця першої зустрічі з "Партизаном".