3 вересня 2019 09:05

Игорь ЦЫГАНЫК: "У Шевченко прекрасный шанс снова сделать счастливой всю страну - вывести нашу сборную в финальную часть ЕВРО-2020!"

Комментатор и ведущий "ПроФутбола" Игорь Цыганык - о главном тренере сборной Украины Андрее Шевченко.


- Двадцять років тому, у серпні 1999-го Андрій Шевченко дебютував в «Мілані»! За нього вболівала вся Україна!!! Десять років тому, у серпні 2009-го він повернувся в «Динамо»! І забивав «Інтеру» та «Манчестер Сіті»!І звичайно ж легендарний дубль шведам на домашньому чемпіонаті Європи!!! Зараз початок вересня 2019-го і у тренера Шевченко прекрасний шанс знову зробити щасливою всю країну - вивести нашу збірну у фінальну частину ЄВРО 2020!!! І знову за нього вболіває вся Україна! - написал Цыганык на своей странице в Инстаграме.


Посмотреть эту публикацию в Instagram
Двадцять років тому, у серпні 1999-го Андрій Шевченко дебютував в «Мілані»! За нього вболівала вся Україна!!! Десять років тому, у серпні 2009-го він повернувся в «Динамо»! І забивав «Інтеру» та «Манчестер Сіті»!І звичайно ж легендарний дубль шведам на домашньому чемпіонаті Європи!!! Зараз початок вересня 2019-го і у тренера @andriyshevchenko прекрасний шанс знову зробити щасливою всю країну - вивести нашу збірну у фінальну частину ЄВРО 2020!!! І знову за нього вболіває вся Україна! #shevchenko #nationalteam #ukraine #legend дякую за знимку @vytakgal
Публикация от Ігор Циганик (@cyganyk)