4 серпня 2004 23:24

На Маркевича напали


2 серпня, близько 6-ї години ранку, п’ятеро невідомих чоловіків скоїли розбійний напад на дачний будинок екс-тренера львівських "Карпат" Мирона Маркевича.

Мирон Маркевич на дачі, що у Винниках перебував сам. Про це сам потерпілий повідомив в коментарі "Західній інформаційній корпорації". Зловмисники близько семи годин тримали його зв’язаним і, погрожуючи розправою, вимагали гроші.

За словами М.Маркевича, нападники заволоділи 8 тис. дол. США, одягом та ювелірними виробами, загальна вартість яких – понад 5 тис. дол. США.

"Я вважаю, що це був не випадковий напад, діяли "по наводці". Злочинці поводилися нахабно і впевнено", – повідомив ЗІКу М.Маркевич. М.Маркевич звернувся із заявою про пограбування в Личаківський райвідділ внутрішніх справ.

Зазначимо, що Маркевич, який очолював "Карпати" з минулого року, за станом здоров`я наприкінці першості залишив посаду головного тренера львівського клубу, що за підсумками чемпіонату у Вищій лізі понизився у класі. Також додамо, що Маркевич останнім часом займався власною футбольною школою, яка знаходиться неподалік від Львова.